Friday, August 03, 2007

We´re not gonna shave it! -07

Rakkaat ystävät ja myllykylän miehet. Tähän on taas yli puolivuotisen vaitiolon jälkeen tultu, 2. vuosittainen viiksienkasvatustesti on aluillaan. Tällä kertaa panokset kovenee, sillä tässä äärimmäisessä ihmiskokeessa itse bloggaajan haastaa musta hevonen, pitkähköltä taiteilijanimeltään "haluan olla ii-soo-na ihan oikea Nikkelpäkin laulaja" rantaperkiöstä.

Tehtävänä näillä pelottomilla sankareillamme on jatkaa 1.8. aloitettua parran- ja viiksienajolakkoa aina 31.8. asti, kuitenkin niin, että naaman ulkonäköä mahdollisesti tasapainottava parta pitää ajaa pois tasan testin puolivälissä, 16.8. . Testijakson loputtua kootaan erityinen komitea (tästä lisää myöhemmin), joka arvioi mm. taitoluistelusta tutulla arvosteluasteikolla 0.0 - 6.0 testihenkilöiden viiksien tyylikkyyden. Testin voittaja kuittaa alkuperäisideasta hieman poiketen (sadan nuubialaisen neitsyen hankintavaikeuksista johtuen) häviäjän kustantamana 2 tuoppia olutta sekä rahapalkinnon 20€.

Testin lopullinen säännöstö julkaistaan viikonlopun aikana kokonaisuudessaan tällä sivulla, kunhan se ensin lyödään lukkoon testiryhmän toimesta illan kuluessa.

2 Comments:

Blogger jaffa said...

Jumalaut! Ihmeiden aika ei ole ohi. Mää jo nääs luulin et tää bloki on ns. dead-meat, mutta kyseessähän olikin pelkkä luovatauko. Ja oli öllikästä perhanan onnistunut kuva!

8:10 AM  
Blogger jaffa said...

Ja sitten kuvia viiksistä, kiitos.

11:34 PM  

Post a Comment

<< Home