Wednesday, January 10, 2007

Kuvallista kerrontaa.

Arvoisat lukijat. Mummon sanoin : "Täss´ois teille muutama tänään leivottu lämpimäinen, melkein suoraan uunista", paitsi että nyt tarjoillaan uunipelliltä muutama linkki leivonnaisten sijaan:


The Perry Bible Fellowship

Laadukasta ja minun huumorintajuun pirun hyvin osuvaa, yleensä kolmen-neljän ruudun nettisarjakuvaa. Uusia strippejä tulee aina silloin tällöin, n.1 viikossa. Mutta se mikä hävitään julkaisumäärässä, voitetaan laadussa. Sivuilla olevista yli kahdesta sadasta tarinasta ainakin 90% hykerryttää kierolla tavalla ainakin minua. Ainakin "food fight", "disassemble", "scorpy the forest friend" ja vaikka "abduction" kannattaa katsastaa, niin saa käsityksen mistä on kyse. Sivuilla on myös kiva random-nappi, jota voi hakata.


Banksy

Todella taitava brittiläinen sapluuna- ja graffittitaiteilija, joka on kunnostautunut erityisesti näkyville paikoille tekemillään kantaaottavilla kuvilla. Esimerkkeinä toiminnasta olkoon Gazan alueen rajaavaan muuriin piirretyt hienot "reiät" tai puhallettavan Guantanamo-vangin vieminen Disneylandiin. Kannattaa myös lukea "Help"-osiosta miehen vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.


Storm Thorgerson

Alunperin 70-luvulla perustettuun rock-levyjen kansitaiteeseen erikoistuneeseen Hipgnosis-ryhmään kuuluneen Storm Thorgersonin viralliset kotisivut, joilla mies esittelee tekeleitään. Mukana legendaarisia levyn kansia yllin kyllin. Pakko mainita erikseen The Scorpions-yhtyeelle tekemä pirun hieno kansi joka, yllätys yllätys, jäi sitten käyttämättä. Muita arvokkaita asiakkaita mm. Pink Floyd, Muse, The Mars Volta, kirjailija Douglas Adams, Dream Theater, Led Zeppelin ja tukku muita. Pakko kuitenkin harmitella levynkansikuvien liian pientä (joskin ihan riittävää) kokoa. Vähän kaivelee myös se, ettei Myrsky-setä ole päivitellyt sivujaan ainakaan vuoteen. 2006 levysadosta ainakin Musen timanttisen Black holes and revelationsin kansi on Stormin käsialaa. Ilmeisesti jotain terveysongelmia on ollut.

Ei mulla tällä kertaa muuta.

4 Comments:

Blogger Sauli said...

Päivityksiä perkele! Fanit janoavat hengentuotteitasi.

1:20 AM  
Blogger jaffa said...

Todellakin päivityksiä!!! Tää kahden kuukauden luovatauko on liikaa...

3:38 AM  
Blogger jaffa said...

Muistatkohan kaveri, että sulla on blogi...

8:38 AM  
Blogger Hantta said...

Mäkin haluun päivityksiä. Nih.

10:34 AM  

Post a Comment

<< Home